Lumens PS752

Pošalji upit

Moćna stolna dokument kamera


Lumens PS752 dokument kamera opremljena je profesionalnim optičkim senzorom visoke osjetljivosti, za bolje identificiranje svjetline i kontrasta uz minimalne smetnje i živopisnu reprodukciju boja. Uz Full HD rezoluciju od 1080p, brzinu od 30 sličica u sekundi i brzi automatski fokus, zabilježava svaki pokret bez zadrške.

Pritiskom samo jednog gumba na bazi kamere moguće je automatski optimizirati sliku kroz podešavanje oštrine, svjetline i fokusa, za najbolju kvalitetu slike. Dodatno, dizajn lampe omogućava prilagođavanje izvora svjetlosti kako bi se izbjegli odbljesci, a ugrađeni mikrofon i jednostavno snimanje bez potrebe za računalom čine ju još praktičnijom – dovoljno je samo imati USB (proširivo do 4TB).

Dodatno, ova dokument kamera ima najveću površinu ugrađenog LED pozadinskog osvjetljenja na tržištu, što znači da korisnici ne moraju više stalno prilagođavati položaj negativa i slajdova tijekom prezentacije.

Više informacija pročitajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr