Maxon ONE – paket, godišnja pretplata

10.440,50 kn

Pošalji upit

Sve što trebate za punu kreativnost u jednom paketu

Maxon je osmislio poseban paket ispunjen svime što vam je potrebno za kreativne projekte, na jednom mjestu. Radi se o idealnom rješenju za sve one koji žele stvarati vrhunske 3D modele i animaciju uz renderiranje u najkraćem mogućem roku.

Paket uključuje:

Cinema 4D. Jednostavan za korištenje i izuzetno moćan, Cinema 4D savršen je paket za sve 3D umjetnike koji žele brzo i bez muke postići zadivljujuće rezultate. Početnici i iskusni profesionalci mogu iskoristiti širok raspon alata i značajki Cinema 4D za brzo postizanje zapanjujućih rezultata. Legendarna pouzdanost Cinema 4D također ga čini savršenom aplikacijom za zahtjevno, brzo stvaranje 3D sadržaja.

Red Giant Complete. Uživajte u kompletnom setu Red Giant alata za uređivanje, VFX i dizajn pokreta. Komplet Red Giant uključuje Universe, Trapcode Suite, Magic Bullet Suite i VFX Suite. Bez obzira radite li sa sustavima 3D čestica i dinamikom fluida, korekcijom boja i izgledom filma, zelenim zaslonom i komponiranjem, video efektima i prijelazima ili čak A/V sinkronizacijom, ovaj set industrijski standardnih alata nudi ono što vam treba za postprodukciju.

Redshift (za C4D). Redshift je prvi svjetski potpuno biased render ubrzan GPU-om, napravljen da udovolji specifičnim zahtjevima suvremene vrhunske produkcije u C4D. Prilagođen za podršku kreativnim pojedincima i studijima svih veličina, Redshift nudi niz moćnih značajki i podržava složene, napredne mreže za sjenčanje i mogućnosti teksturiranja potrebne za generiranje kvalitetne produkcije. Redshift ima značajke i beskompromisnu kvalitetu CPU renderiranja, ali na GPU brzinama prikazivanja.

Napomena: Radi se o godišnjoj preplati za jednog korisnika, na 12 mjeseci.

Softverska licenca isporučuje se elektroničkim putem – na e-mail korisnika u roku 24-48 sati od narudžbe.