NEC instalacijski projektori

Pošalji upit

NEC instalacijski projektori – idealan odabir za velike prostore


Instalirajte i zaboravite na brige – uz toliko drugih obaveza, riješite se bar jedne! Instalirate svoj novi projektor i ne razmišljajte o održavanju sljedećih 20 000 sati.


Ključne prednosti NEC instalacijskih projektora

Ušteda na resursima i troškovima. Rad do 20 tisuća sati bez održavanja čak i u kombinaciji s upotrebom 24/7 donosi uštedu operativnih troškova u usporedbi s ne-laserskim modelima, zahvaljujući tehnologiji Laser Light Source.

Dizajn bez filtera. Dizajn koji sprječava ulazak prašine bez filtera s integriranim sustavom hlađenja uklanja potrebu za zamjenom filtera za zrak, što znatno olakšava održavanje.

Vrhunska kvaliteta slike. Potpuno novo iskustvo vizualizacije s visokom svjetlinom, do 4K ulaznim signalom i jedinstvenom tehnologijom za obradu slika i boja zasnovanom na najnovijem čipu NEC skalera.

Maksimalna fleksbilnost. Instalacija u bilo kojem smjeru od 360 stupnjeva, jedinstvena geometrijska prilagodba, podrška za sliku u slici i 3D nude neusporedivu mogućnost instalacije za bilo koju primjenu.


Za detalje o ponudi i više informacija, kontaktirajte nas na hsmsales@hsm.hr, kako bismo zajedno pronašli idealan projektor za vaše potrebe.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr