NEC profesionalni ekrani

Pošalji upit

NEC Display Solutions – cjelovit izbor rješenja za sve vrste profesionalnih ekrana


Bez obzira na vaše potrebe, NEC Display Solutions u svojoj ponudi ima idealan proizvod. NEC pruža cjelovita display rješenja, čim god se bavili.

Profesionalni ekrani velikog formata neizbježan su dio kvalitetnog digital signage rješenja, ali i prezentacija ili interaktivnih soba za sastanke. NEC je izvrstan odabir koji uz visokokvalitetne komponente i dizajn također donosi operativnu sigurnost.

Zahvaljujući širokom rasponu serija ekrana u ponudi i mogućnosti odabira opcija, NEC nudi idealna display rješenja.


Za cjelokupnu ponudu, kontaktirajte nas na hsmsales@hsm.hr, kako bismo zajedno pronašli idealan ekran za vaše potrebe.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr