NovoConnect Launchers

Pošalji upit

NovoConnect Launcher rješenja – omogućite gostima ili članovima tima da jednostavno i brzo povežu svoja računala i NovoConnect uređaje


NovoConnect u ponudi ima tri vrste Launcher rješenja:

LauncherOne. LauncherOne je posebno dizajniran za tvrtke sa strogim politikama prevencije gubitka podataka i IT sigurnosnim pravilima koja zaključavaju USB portove za uređaje za pohranu i ne dopuštaju korištenje rješenja za bežičnu prezentaciju na korporativnim mrežama. LauncherOne uključuje fizički HID uređaj i prijenosnu aplikacijsku datoteku. Nisu potrebna administratorska.

LauncherPlus. LauncherPlus se povezuje na bilo koji laptop, uspostavljajući izravnu WiFi vezu s bilo kojim NovoConnect uređajem. LauncherPlus osmišljen za goste pojednostavljuje i osigurava postupak povezivanja, bez ikakvog utjecaja na postojeću mrežu.

LauncherPlus USB-C. S istim značajkama kao i standardni LauncherPlus, LauncherPlus USB-C dodatno omogućava i kompatibilnost adaptera za prijenosna računala koja nisu opremljena USB-A priključcima.


Detaljnije specifikacije možete pronaći ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr