NovoDisplay DK430

Pošalji upit

NovoDisplay DK430 – inovativno rješenje koje kombinira kombinira 4K zaslon, bežičnu kolaboraciju i digital signage funkcionalnosti


Dizajniran za urede i prostorije za sastanke, ovaj NovoDisplay ekran dijagonale 43 inča ključan je za pretvaranje uobičajenih sastanaka u zanimljive i produktivne timske rasprave ili brainstorming sesije.


NovoDisplay, svestrani sve-u-jedan ekran, integrira tri ključne funkcije za povećanje produktivnosti:

4K zaslon. Ekran rezolucije 4K koji je jednostavan za instalaciju, a omogućava da podijelite sadržaj svojeg uređaja na većem ekranu, za lakšu vizualizaciju ideja i poboljšanje interaktivnosti.

Kolaboracija. Ekran omogućava bežično dijeljenje sadržaja, za spajanje i dijeljenje s bilo kojeg uređaja.

Digital signage. Između sastanaka ili kad ne koristite ekran, svejedno ga možete iskoristiti kako biste aktivno dijelili informacije na njemu – objavite kalendare za prostorije za sastanke, ciljeve odjela, statuse projekata, korporativnu intranet stranicu ili bilo što drugo.


Detaljnije specifikacije možete pronaći ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr