NovoTouch EK650i

Pošalji upit

Najnovija serija EK NovoTouch Vivitek ekrana za edukaciju – odlično rješenje za bežično komuniciranje između uređaja, interakciju dodirom i digitalno potipisivanje s lakim upravljanjem


Ovaj interaktivni ekran sveobuhvatno je rješenje za edukacijske ustanove. Uređaj ima raznolike funkcionalnosti – omogućuje bežično spajanje drugih uređaja i dijeljenje ekrana, s lakoćom postaje digitalna bijela ploča, a može služiti i kao oglasna ploča!


Glavne karakteristike

Kolaboracija. Povežite Vaše računalo, tablet ili pametni telefon jednostavno i bez dodatne opreme i podijelite sadražaje na velikom ekranu. U isto vrijeme možete i snimati sve što se događa na zaslonu ekrana kako biste to kasnije mogli ponovno pogledati ili podijeliti s ostalima. Koristite i posebne alate koje pomažu pri moderiranju rasprava i prezentiranju sadržaja publici.

Digitalna bijela ploča. Pišite po bijeloj ploči i kreirajte materijale za učenje koje možete spremiti. Snimljene materijale možete kasnije koristiti za ponavljanje gradiva ili za dijeljenje s učenicima koji nisu mogu sudjelovati u nastavi. Osim toga, uz NT Live Hub funkcionalnost možete uživo dijeliti sve što se događa na ekranu na druge ekrane, što je idealno za razrede ili skupine koje iz nekog razloga moraju biti u različitim učionama ili prostorijama.

Oglasna ploča. Između predavanja s lakoćom pretvorite vaš NovoTouch ekran u oglasnu ploču. Zahvaljujući intuitivnom sučelju jednostavnim potezima u potpunosti organizirajte ekran kako Vam odgovara. Možete postaviti raznolik sadržaj – tekst, fotografije, zvuk, video, vremensku prognozu, kalendar ili drugo.


Ključne specifikacije

  • 4K-UHD kvaliteta slike
  • veličina ekrana: 65″
  • Android v7.0 operacijski sustav
  • kut gledanja od 178°
  • 10 točaka za pisanje, ukupno 20 dodirnih točaka
  • 1,07 milijarde boja

Sve specifikacije pogledajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr