Panasonic instalacijski projektori

Pošalji upit

Panasonic instalacijski DLP & LCD projektori – oslobodite svoju kreativnost!


Od DLP do LCD projektora, Panasonic u ponudi instalacijskih projektora ima sve potrebno za živopisne projekcije koje će oduševiti publiku.

Instalacijski projektori možda jesu fiksni, ali su vrlo fleksibilni po pitanju pozicije. Uz širok raspon leća i nosača, projektor i projekcijsko platno možete postaviti na način da kvaliteta bude najbolja moguća. To ove projektore čini idealnima za dvorane, predavaonice, muzejske izložbe, umjetničke projekte i mnogo drugih stvari. A s obzirom da Panasonicova ponuda uključuje širokokutne projektore i one s manjim kutom, može ih se smjestiti u bilo koju prostoriju, bez obzira na njenu veličinu.

Ovi instalacijski projektori fleksibilni su i po pitanju povezivosti, zahvaljujući softverskim rješenjima koja omogućavaju bežični prijenos sadržaja s uređaja ili računala izravno na projektor.


Za više informacija o ponudi, kontaktirajte nas na hsmsales@hsm.hr, kako bismo zajedno pronašli idealan model projektora za vaše potrebe.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr