Projecta Elpro Concept

Pošalji upit

Profesionalno i elegantno električno platno, sada s Easy install sistemom za jednostavnu montažu na zid ili strop, zadovoljit će i najzahtjevnije dizajnerske potrebe. Dobavljiv i u RF varijanti (bežično upravljanje).

  • Raspoloživi formati: 1:1, 4:3, 16:9 i 16:10.
  • Crni obrub: opcija
  • Širina platna: do 400 cm
  • Bežično upravljanje: opcija
  • Dostupni materijali: Matte White, High Contrast, Datalux

 

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr