Projecta HomeScreen

Pošalji upit

Permanentno napeto fiksno platno, savršeno ravne površine. Crni aluminijski okvir širine 8 cm daje izvrsni kontrast projekcije u odnosu na okolinu. Odličan izbor za fiksnu instalaciju kućnog kina. Velik izbor materijala za projekciju osigurat će savršenu projekciju u svakom prostoru.

Raspoloživi formati: 4:3, 16:9, 16:10 i 2.35:1.
Okvir: aluminijski, crne boje, širine 8 cm
Širina platna: do 316 cm (516 cm za format 4:3)
Dostupni materijal: MatteWhite, High Contrast Cinema Vision, High Contrast Cinema Vision Sound, Da-Tex

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr