Projecta Picture King

Pošalji upit

Vrhunsko samostojeće prijenosno platno, izuzetno izdržljivo te rađeno djelomično od aluminija radi što manje težine. Bočni metalni poklopci omogućuju jaču stabilnost i krutost platna. Ugrađen keystone eliminator. Platno je obrubljeno crnom trakom kako bi se pojačao kontrast. Gumb za reguliranje napetosti platna povećava kvalitetu slike. Podesno za intenzivno korištenje i često prenošenje. Širine od 152 do 244 cm.

  • Formati: 1:1, 4:3, 16:9, 16:10
  • Crni obrub: 2 cm lijevo i desno za format 1:1, 4 cm za ostale formate
  • Materijali: Matte White, Datalux

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr