Projecta ProScreen CSR

Pošalji upit

CSR verzija je poboljšana varijanta modela ProScreen, opremljena posebnim mehanizmom za podizanje platna, a koji omogućava potpuno bešumno i ravnomjerno podizanje platna, bez potrebe za pridržavanjem platna prilikom podizanja.

  • Raspoloživi formati: 1:1, 4:3, 16:9 i 16:10.
  • Crni obrub: lijevo i desno 2 cm za format 1:1, te 5 cm sa sve četiri strane za ostale formate
  • Širina platna: do 240 cm
  • Dostupni materijal: Matte White, High Contrast, Datalux

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr