Projecta SlimScreen

Pošalji upit

Atraktivno i kompaktno projekcijsko platno za edukaciju i uredske projekcije. Roll mehanizam s oprugom i automatskom kočnicom omogućava lako i tiho odmatanje i zamatanje platna. Jednostavna ugradnja na bočni zid ili strop ureda.

SlimScreen

Raspoloživi formati: 1:1, 4:3 i 16:9.
Crni obrub: lijevo i desno 2 cm za format 1:1, 5 cm sa sve četiri strane za ostale formate
Širina platna: od 125 cm do 200 cm
Dostupni materijal: MatteWhite i Datalux

SlimScreen XL

Raspoloživi formati: 1:1, 4:3 i 16:9.
Crni obrub: lijevo i desno 2 cm za format 1:1, 5 cm sa sve četiri strane za ostale formate
Širina platna: 244 cm
Dostupni materijal: MatteWhite

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr