Projecta Tensioned Elpro Large Electrol

Pošalji upit

Profesionalno električno trajno napeto roll platno za srednje velike i velike prostorije. Tab-Tensioned sistem omogućava trajno napetu površinu platna za savršenu projekciju.

  • Raspoloživi formati: 1:1, 4:3, 16:9 i 16:10
  • Crni obrub: 5 cm sa sve četiri strane (za format 1:1 moguća opcija bez crnog ruba)
  • Širina platna: 350 do 500 cm
  • Bežično upravljanje: opcija
  • Dostupni materijali: HD Progessive, Matte White, Pearlescent, Da-Tex

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr