Prowise iPro Mobile

Pošalji upit

Budite sigurni da je vaš ekran uvijek na idealnoj visini te ga s lakoćom premještajte u prostoriji


Prilagodljiv držač za ekran kompatibilan sa svim Prowise ekranima kojim možete upravljati i pomoću ekrana kroz Prowise central softver. Podizati i spuštati ga možete i pritiščući pedale stopalima na dnu držača.

iPro Lift sistemi imaju GS i CE certifikate koji garantiraju sigurnost korištenja uređaja. Držač ima jedniste sustav kotača s dvostrukim osiguranjem i automatskim kočnicama. Također, senzori prepoznaju ako postoje prepreke za podizanje i spuštanje ekrana.


  • nosivost 110 kg
  • brzina podizanja/spuštanja ekrana: 38 mm/s
  • PIEZO™ senzori
  • postolje za odlaganje tipkovnice, miša i drugih potrebnih alata (opcionalo)
  • upravljanje pomoću pedala

Detaljne specifikacije pogledajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr