Prowise TouchScreen 75″

Pošalji upit

Premium 4K Ultra HD Prowise Touchscreen – jedini ekrani sa sučeljem na hrvatskom jezikuSpecifikacije usklađene s najnovijim standardima, kao što su četiri procesora, osiguravaju iznimno brz i pouzdan ekran vrlo niske potrošnje energije.

Uz ekran dolazi i kamera 3u1 MOVE tehnologije pomoću koje se ekranom može upravljati i bez dodira, već samo pokretom tijela. Kamera ima i certifikat sigurnosti, odnosno mehanizam za prekrivanje kamere, kojim se osigurava potpuna privatnost.

Dobly Audio 2.1 sustav ozvučenja donosi kristalno jasan i čist zvuk, a četiri integrirana mikrofona omogućuju prepoznavanje glasova i na do osam metara udaljenosti. Ekran ima čak 32 dodirne točke i 16 točaka pisanja. Dvije ergonomske olovke mogu se prilagoditi na način da svaka od njih ostavlja dvije različite boje (jedna na vrhu, druga na dnu).

Pomoću NFC kartice možete se prijaviti u sustav s vašim personaliziranim korisničkim postavkama. Ekran pokreću čak četiri procesora, a dolazi s Android 8.0 operacijskim sustavom.

Svaki ekran dolazi s čak 5 godina garancije.


Ključne značajke

  • 4K Ultra HD rezolucija slike
  • sučelje na hrvatskom jeziku
  • veličina: 75 inča
  • 3u1 MOVE kamera za upravljanje pokretom
  • četiri integrirana mikrofona
  • Dobly Audio sustav ozvučenja
  • Android 8.0 operacijski sustav
  • 5 godina garancije

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr