SMART Board 480

Pošalji upit

SMART Board 480 dual touch interaktivna pametna ploča s DViT (Digital Vision Touch) tehnologijom, omogućuje potpunu kolaboraciju profesorima, učenicima i studentima. SMART Board 480 omogućava rad na ploči dvjema osobama istovremeno, bilo da je riječ o pisanju i brisanju sadržaja ili jednostavnom i intuitivnom rotiranju, povećavanju, smanjivanju i manipuliranju objektima s kojima korisnici rade po interaktivnoj površini ploče.

Dual touch kolaboracija – DViT® tehnologija omogućava rad na ploči dvjema osobama istovremeno

Intuitivna kolaboracija jednostavnim dodirom ploče
S obzirom na svakodnevno korištenje mobilnih tehnologija osjetljivih na dodir, učenicima, studentima i profesorima je rad sa sadržajima na ploči prstom ili olovkom prirodan i intuitivan

SMART Notebook kolaboracijski edukacijski softver

Ovo softversko rješenje omogućava kreiranje interaktivnih nastavnih sadržaja te spremanje i dijeljenje bilješki s nastave s učenicima i studentima.

SMART Ink

Poboljšava čitljivost pisanog teksta preko aplikacija, web stranica ili video materijala te tekst postaje objekt kojim je moguće manipulirati

Izdržljiva površina ploče

Površina SMART Board 480 ploče je optimizirana za projekcije i osigurava da se sadržaj na ploči jednako kvalitetno vidi iz bilo kojeg dijela prostorije. Izdržljiva je i jednostavna za održavanje.


Pogledajte cijelu ponudu naših interaktivnih ploča.

Brend

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr