SMART Board 480

9.373,75 kn

SMART Board 480 dual touch interaktivna pametna ploča s DViT (Digital Vision Touch) tehnologijom, omogućuje potpunu kolaboraciju profesorima, učenicima i studentima. Omogućava rad na ploči dvjema osobama istovremeno, bilo da je riječ o pisanju i brisanju sadržaja ili jednostavnom i intuitivnim rotiranju, povećavanju, smanjivanju i manipuliranju objektima s kojima korisnici rade po interaktivnoj površini ploče.

Dual touch kolaboracija – DViT® tehnologija omogućava rad na ploči dvjema osobama istovremeno

Intuitivna kolaboracija jednostavnim dodirom ploče
S obzirom na svakodnevno korištenje mobilnih tehnologija osjetljivih na dodir, učenicima, studentima i profesorima je rad sa sadržajima na ploči prstom ili olovkom prirodan i intuitivan

SMART Notebook kolaboracijski edukacijski softver

Ovo softversko rješenje omogućava kreiranje interaktivnih nastavnih sadržaja te spremanje i dijeljenje bilješki s nastave s učenicima i studentima.

SMART Ink

Poboljšava čitljivost pisanog teksta preko aplikacija, web stranica ili video materijala te tekst postaje objekt kojim je moguće manipulirati

Izdržljiva površina ploče

Površina ploče je optimizirana za projekcije i osigurava da se sadržaj na ploči jednako kvalitetno vidi iz bilo kojeg dijela prostorije. Izdržljiva je i jednostavna za održavanje.

Brend

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr