SMART M685 interaktivna bijela ploča

Pošalji upit

Fokusirano učenje, intuitivni dizajn i jednostavna kontrola


Ovaj model bijele ploče s izdržljivom interaktivnom površinom dolazi s  dvjema olovkama i Digital Vision Touch tehnologijom. Prepoznaje dvostruki dodir i pisanje tako da ga može koristiti više učenika, te intuitivne geste poput zooma, rotacije i slično. Prebacivanje između različitih načina korištenja poput olovke, dodira i brisača vrlo je jednostavno i intuitivno.


Ključne specifikacije.

  • veličina: 87″
  • težina: 23,1 kg
  • multitouch
  • dvije olovke
  • postolje za odlaganje olovaka

Detaljne specifikacije pogledajte ovdje.


*Napomena: Projektor nije u kompletu s pločom. Fotografija je samo simbolični prikaz mogućnosti.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr