SMART X880 interaktivna bijela ploča

Pošalji upit

Moćno interaktivno rješenje za učionicu


Sve ono što inače činite pomoću miša sada možete upravljajući prstom na bijeloj ploči. Ispisujte, brišite, upravljajte ispisanim tekstom kao digitalim objektom – povećajte ga, smanjite, premjestite na drugo mjesto. Dvije ergonomski oblikovane olovke odlažu se na postolje s gumbima u boji kojima mijenjajte boju ispisivanja na ploči. Optički senzori na postolju za odlaganje olovaka i brisača prepoznaje što se te uzeli u ruku te automatski prilagođava alat na sučelju.


Ključne specifikacije.

  • veličina 77″
  • težina 21,5 kg
  • multitouch
  • dvije olovke
  • postolje za odlaganje s optičkim senzorom

Detaljne spefikacije pogledajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr