Vaddio profesionalne PTZ kamere i mikrofoni

Pošalji upit

Vaddio – vodeći svjetski proizvođač PTZ kamera, profesionalnih AV rješenja i kompletnog paketa proizvoda za komunikaciju i kolaboraciju


Vaddio u ponudi ima profesionalne PTZ (Pan-Tilt-Zoom) kamere i mikrofone koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije kriterije – bez obzira na to koju veličinu prostorije želite opremiti. Odaberite između širokog raspona kamera koje možete spojiti putem USB ili HDMI sučelja, koje dolaze s ugrađenim mikrofonima ili pak odaberite idealan eksterni mikrofon, ovisno o Vašim potrebama.

Uz pomoć Vaddio profesionalnog asortimana proizvoda podignite svoje iskustvo videokonferencija na razinu više od korištenja web kamera na prijenosnim računalima, s kristalno čistim audio i video iskustvom.

Vaddio rješenja kompatibilna su za korištenje sa Microsoft Teams, Skype for Business, WebEx, Zoom, BlueJeans, Google Hangouts i ostalim vodećim softverima za video konferencije.


Kontaktirajte nas na hsmsales@hsm.hr kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje za Vaše videokonferencije!

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu.

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr