Vega podni stalak

Pošalji upit

Vega podni stalak osmišljen je na način da se iznimno brzo i jednostavno postavlja te prilagođava različitim veličinama ekrana


Nosač nosivosti 130 kilograma iznimno je mobilan zahvaljujući četiri kotača, a koji se prema potrebi mogu zakočiti. Lagana cjevasta konstrukcija osigurava stabilnost postavljenog ekrana. Može doći i s dodatnim nastavkom za odlaganje ekrana i kamere.


  • za veličine ekrana od 42″ do 84″
  • nosivost: 130 kg
  • četiri kotača, dva s kočnicama
  • dimenzije: 1200x1860x800 mm

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr