Vivitek DU3341

Pošalji upit

Vivitek DU3341 – svestrani instalacijski projektor


Vivitek DU3341 ima nativnu WUXGA rezoluciju i 5200 ANSI lumena kako bi se osigurala jasna, oštra i svijetla projekcija.

Njegova leća sa 1,7x zumiranja i ručni vodoravni i horizontalni pomak objektiva omogućavaju veliku fleksibilnost instalacije.

Učinkovitost projektora dodatno je poboljšana HDBaseT povezivanjem koje omogućuje HD video i audio slanje preko standardnog LAN kabela, bez rizika za kompromis kvalitete na velike udaljenosti.

Ugrađeni zvučnici dual-7W i ulaz za mikrofon osiguravaju čist zvuk u svakoj sobi za sastanke.


Detaljne tehničke specifikacije možete pronaći ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr