Vivitek DU3661Z

Pošalji upit

Vivitek DU3661Z – laserski projektor kompaktne veličine idealan za korporativne sobe za sastanke


Laserski projektor DU3661Z idealan je za svaku tvrtku, kao i sistem integratorima koji traže kompaktne laserske projektore za projekte.

Kompaktan u veličini i težak samo 7 kg, DU3661Z nudi 5000 lumena svjetline i WUXGA rezoluciju za postizanje visokih performansi, kao i ugrađeni zvučnik od 10 W.

Projektor dolazi s pametnim značajkama koje olakšavaju sastanke i povećavaju produktivnost prije, za vrijeme i nakon njegove uporabe. Pored toga, model dolazi s tri HDMI priključka, HDBaseT i fleksibilnim mogućnostima instalacije za jednostavno postavljanje.


Detaljne tehničke specifikacije možete pronaći ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr