Vivitek DU4771Z

Pošalji upit

Vivitek DU4771Z – kompaktni laserski projektor idealan za sobe za sastanke


S impresivno živim bojama i velikom svjetlinom od 600 ANSI lumena, DU4771Z nudi novu generaciju napredne tehnologije laserskog izvora svjetlosti. Jasnim slikama pridonose također omjer kontrasta od 20 000:1 i WUXGA rezolucija.

Dodatne mogućnosti kao što su 1,65x zoom i ugrađeni zvučnici od 5 W savršeno će prenijeti vašu poruku na platno.

Dizajniran bez lampe, osigurava niske troškove uz minimalno održavanje i daje stabilnu, visokokvalitetnu projekciju do 20 000 sati.


Detaljnije tehničke specifikacije možete pogledati ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr