Vivitek DU5671

Pošalji upit

Vivitek DU5671 – instalacijski projektor za velike prostore


Vivitek DU5671 nudi niz značajki koje ga čine idealnim izborom projektora za potrebe profesionalnih instalacija.

Uz 6200 ANSI lumena svjetline i WUXGA rezoluciju slike pruža izvrsnu sliku i veliko područje ekrana za istodobni prikaz video konferencija, prezentacija i prikaz grafikona.

Da bi fiksna instalacija bila lakša, DU5671 sadrži vodoravni i okomiti pomak objektiva, kao i centrirani objektiv za jednostavnu instalaciju i održavanje.

Projektor ima pet opcija izmjenjivih objektiva za fleksibilno pozicioniranje s obzirom na različite veličine zaslona i projekcijske udaljenosti, kao i širok raspon mogućnosti povezivanja.


Detaljnije tehničke specifikacije pogledajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr