Vivitek DU6693Z

Pošalji upit

Vivitek DU6693Z – energetski učinkovit laserski projektor 


Vivitek DU6693Z ima WUXGA rezoluciju, nevjerojatnu svjetlinu od 7000 ANSI lumena i omjer kontrasta od 10000:1, za jasnu i svijetlu projekciju.

Projektor je dizajniran s laserskim izvorom svjetlosti koji nudi do 20 000 sati rada, što ga čini savršenim rješenjem za velike prostore za koje su potrebni snaga, fleksibilnost i trajno rješenje.


Detaljnije tehničke specifikacije pogledajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr