Vivitek DU6771

Pošalji upit

Vivitek DU6771 – rješenje za prezentacije i zahtjevne multimedijske primjene u većim prostorima


Vivitek DU6771 dizajniran je za velike dvoranu za sastanke u kojima su svjetlost i fleksibilnost instalacije ključni.

S tehnologijom dvostrukih lampi, izmjenjivim objektivima i naprednim tehnologijama prikaza, DU6771 pruža svijetle, vrhunske digitalne slike jarkih boja.

Namijenjen je za zahtjevne zadatke i može raditi 24/7, isporučujući pritom 6500 ANSI lumena svjetline. Model se odlikuje visokim kontrastom od 3000:1 za duboke crne i bogate boje.


Detaljnije tehničke specifikacije možete pronaći ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr