Vivitek DU7098Z

Pošalji upit

Vivitek DU7098Z – laserski projektor za srednje i veće sobe za sastanke kojeg je lako održavati


Vivitek DU7098Z idealan je izbor za srednje ili velike prostorije za sastanke zahvaljujući niskim troškovima održavanja i radu do 20 000 sati, uz jednostavnu instalaciju i upravljanje.

DU7098Z osigurava vrhunsku vidljivost sa 7000 ANSI svjetline lumena i živopisnim stvarnim bojama, zajedno s izuzetno tihim radom od 33 dB.

Zahvaljujući naprednoj toplinskoj tehnologiji koja pomaže u radu i izdržljivosti, ovaj projektor savršeno kombinira izvanredno iskustvo gledanja i niske troškovek korištenja.

Dodatna prednost je to što se DU7098Z može upotpuniti Vivitekovim NovoConnect rješenjima za bežičnu prezentaciju i suradnju.


Detaljnije tehničke specifikacije pogledajte ovdje.

Dostavu roba vrši kurirska služba i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca

Za uplate koje su vidljive na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr