Vogel’s PPC 1500 serija stropnih nosača

686,25 Kn 1.248,75 Kn

Vogels PPC 1500 serija stropnih nosača za projektore je specijalno dizajnirana za novu generaciju projektora, težine do 15 kg. Njihova velika prednost je pedantno i precizno podešavanje, a jednom postavljeni, osiguravaju da projektor ostane baš na onoj poziciji na kojoj želite.

Ključne karakteristike:

  • Jednostavna instalacija
  • Precizno podešavanje
  • Nosivost 15 kg
  • Nagib +/- 15 stupnjeva
  • Okret 360°
  • Boja srebrna
  • Jamstvo 5 godina

Dostavu roba vrši kurirska služba Overseas i to isključivo na području Republike Hrvatske. Predajom robe kuriru, na kupca prelaze svi rizici vezani uz predmetnu robu. Narudžbom i plaćanjem proizvoda i/ili usluga putem web trgovine, kupac izjavljuje kako se nalazi na području Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 35kn (PDV uključen). Iznosi za usluge dostave se automatski obračunavaju u košarici. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca.
Licence s ESD opcijom se isporučuju elektroničkim putem.

Za uplate koje su vidljive su na našem računu, isporuka kreće isti ili sljedeći radni dan, a vrijeme isporuke nadalje ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve virmanske uplate robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo pouzećem. Prije isporuke, roba mora biti plaćena.

Registracijom na stranicama ove web trgovine krajnji korisnik / kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i svim ostalim stavkama poslovanja (Preuzmite PDF)

Za sve ostale informacije kontaktirajte nas na e-mail. hsmsales@hsm.hr
Također smo dostupni na tel. 01 3908 930 ili putem “live chat” usluge na stranicama HSM-INFORMATIKA d.o.o. tijekom radnog vremena tvrtke.