eDokumenti

Suvišna papirologija je prošlost. eDokumenti čine učinkovito poslovanje danas.


Elektroničke dokumente možemo stvarati na dva osnovna načina; skeniranjem papirnatih dokumenata ili njihovim kreiranjem raznim softverskim alatima. Danas eDokumenti nisu nužno samo digitalna inačica papirnatog dokumenta, već je riječ o pametnim dokumentima koji mogu sadržavati digitalne sadržaje i dodatne napredne funkcionalnosti, poput digitalnog potpisa, a koje značajno unaprjeđuju svakodnevno poslovanje. Veliku pažnju svakako treba posvetiti i zaštiti dokumenata i njihovog sadržaja – intelektualnog vlasništva, poslovnih tajni ili jednostavno osjetljivih podataka. Stoga je vrlo važno pažljivo odabrati format elektroničkog dokumenta.

Za odabir optimalnog formata predlažemo univerzalno prihvaćen PDF, najpopularniji format elektroničkog dokumenta, zahvaljujući vjerodostojnosti i sigurnosti, dostupnosti i brojnim naprednim funkcionalnostima. Stoga PDF može uspješno zadovoljiti i najzahtjevnije potrebe, kao što su napredni procesi e-poslovanja i e-uprave.


Otključajte puni potencijal svakog PDF dokumenta


Adobe Acrobat pruža vam sve što je potrebno da biste jednostavno kreirali, uređivali, dijelili i potpisivali PDF dokumente, gdje god se nalazili.


Učinite pregledavanje dokumenata bezbolnim

Dijeljenje PDF dokumenata i prikupljanje komentara jednostavno je poput slanja e-pošte, ali s daleko većom kontrolom, potpunim praćenjem i bez neurednih privitaka. Primatelji dobivaju e-poštu s vezom na vaš PDF. Dovoljan je klik da ga otvore, pogledaju, komentiraju, potpišu.

Surađujte na projektima i dok ste u pokretu

Bez obzira na to gdje vas dan odvede ili na kojem uređaju imate, nastavite suradnju. S Acrobat DC-om možete lako dijeliti PDF datoteke koje treba pregledati i potpisati, pa čak i pratiti njihov napredak – s bilo kojeg uređaja i bilo koje lokacije.

Učinite svoj mobilni uređaj ozbiljnim PDF alatom 

Uvijek besplatna i moćnija nego ikad prije, mobilna aplikacija Acrobat Reader prepuna je alata koji su vam potrebni za pregled, bilježenje, potpisivanje i dijeljenje PDF-ova u pokretu. S Acrobat Pro DC možete uređivati, kreirati, izvoziti, organizirati i kombinirati datoteke izravno s vašeg tableta ili mobilnog telefona.
 Odaberite rješenje za upravljanje elektroničkom dokumentacijom


Na razini pojedinca (desktop platforma)

Adobe Acrobat Standard 2020 trajna licenca / Adobe Acrobat Pro 2020 trajna licenca
Adobe Acrobat Standard DC godišnja pretplata / Adobe Acrobat Pro DC godišnja pretplata


Na razini organizacije (serverska platforma)


Adobe Experience Manager FormsKontaktirajte nas za više informacija