AEM Forms – bolje kreiranje dokumenata

Brže i bolje kreiranje dokumenata

Digitalni alati mogu ubrzati vaš posao i tvrtku, ali samo ako uspješno možete pratiti informacije kroz svaki kanal i na svakom uređaju. Adobe Experience Manager Forms olakšava brzo stvaranje i isporuku digitalnih obrazaca i dokumenata koji omogućavaju korisnicnima iskustvo zbog kojeg će se opet vraćati.

Kreirajte jednom, objavite svugdje – bez programiranja i kodiranja

Izradite responzivne, personalizirane obrasce i dokumente za bilo koji kanal i uređaj, te učinite dizajniranje čak i kompleksnih obraza jednostavnim. Pomoću alata koji se lako koriste, možete brzo stvoriti raznolike obrasce – i to sve učiniti bez opterećivanja IT odjela.

Istaknute značajke:

  • Kreiranje na principu drag-and-drop metode. Jednostavno dodajte standardne komponente poput grafikona i elektroničkih potpisa ravno iz kreatora dokumenata.
  • Stvaranje isječaka za ponovno korištenje. Ponovno upotrijebite unaprijed konfigurirane segmente u više obrazaca, za brže kreiranje, veću dosljednost i bolju izvedbu.
  • Centralizirano spremište. Pretražujte, pregledajte i izvršite napredne operacije – primjerice, slanje obrazaca na pregled, omogućavanje analize i objavljivanje – s jedne lokacije.
  • Prilagodljivi predlošci. Brzo izrađujte responzivne, kompatibilne obrasce koristeći postojeće predloške i pregledajte kako će se prikazivati na različitim zaslonima.
  • Prevoditeljske mogućnosti. Prevodite sadržaj na više jezika pomoću ugrađenih procesa i alata, kako biste lakše došli do globalnih klijenata.

Vratite se na pregled AEM Forms mogućnosti