AEM Forms – efikasno procesiranje

Ubrzajte vrijeme odobravanja zahtjeva i obrazaca  

Tvrtke i dalje pate zbog papirnatih zahtjeva i neučinkovitih ručnih odobrenja. Postoji bolji način. AEM Forms vam pomaže da svoj posao ubrzate i da usrećite korisnike uvođenjem digitalnih procesa i uklanjanjem potrebe za korištenjem i arhiviranjem papira.

Izgradite bolji sistem, bez potrebe da krenete od temelja 

Iskoristite alate iz AEM Forms kako bi procesiranje dokumenata pretvorili iz zastarjelog i ručnog u brzo i moćno.

Istaknute značajke:

  • Sistemska integracija. AEM Forms jednostavno se integrira s postojećim alatima, poput poslovne infrastrukture i transakcijskih sistema, relacijskih baza i alata za izvještavanje. 
  • Kreiranje procesa. Koristite vizualni dizajner kako biste kreirali procese koji spajaju podatke iz obrazaca i drugih izvora. Nadzorna ploča prati u kojoj fazi postupka odobravanja se nalaze zahtjevi.
  • Rad u internetskom pregledniku. Zaposlenici mogu pregledavati liste zadataka i pratiti njihov status u bilo kojem internetskom pregledniku.
  • Mobilne mogućnosti. Omogućite terenskim zaposlenicima zabilježavanje podataka direktno na terenu, čak i ako nemaju internetsku vezu.
  • Praćenje performansi. Nadgledajte zaostatke, liste zadataka i sve ostale ključne pokazatelje uspješnosti koji će vam pomoći u poboljšanju procesa.
  • Brzi elektronički potpisi. Eliminirajte klasične potpise i potrebu za slanjem dokumenata putem faksa ili pošte.

Vratite se na pregled AEM Forms mogućnosti