eUčenje

Učinkovita interaktivna edukacija uz vodeća softverska rješenja za eUčenje

Učinkovito kreiranje interaktivnih edukacijskih sadržaja, njihova dostupnost u svakom trenutku bez tehnoloških barijera te aktivni sudionici obrazovnog procesa, ključni su zahtjevi stavljeni pred današnje obrazovanje. Zahtjevi su isti, bez obzira radi li se o obrazovnim ustanovama – školama i sveučilištima ili pak obrazovanju djelatnika u organizacijama i tvrtkama. U konačnici i ciljevi su isti, učinkovitije obrazovanje s kvalitetnijim rezultatima, koji uspješno odgovaraju na današnje društvene i tehnološke izazove.


Što možemo učiniti za vas u području interaktivne edukacije i eUčenja

  • analizirati vaše potrebe i savjetovati vas oko odabira optimalnog rješenja
  • isporučiti vodeća svjetska rješenja za eUčenje i interaktivnu edukaciju
  • implementirati odabrana rješenja
  • educirati vas kako najučinkovitije koristiti implementirana rješenja
  • osigurati održavanje i podršku

Rješenja za eUčenje iz naše ponude

Softver za izradu interaktivnih edukacijskih sadržaja

Softver za učinkovitu komunikaciju i učenje na daljinu

Kao vodeći alati za razvoj ovakvih edukacijskih sadržaja, na tržištu se ističu Adobe Captivate i Adobe Presenter. Oni vam omogućuju da PowerPoint prezentacije obogatite video klipovima, audio zapisima, animacijama ili interaktivnim kvizovima, i to bez znanja programiranja. Također, da jednostavno kreirate treninge, softverske simulacije i interaktivne kvizove univerzalno dostupne na svim uređajima.Zahvaljujući softverskom rješenju Adobe Connect, možete jednostavno organizirati virtualnu učionicu za fizički dislocirane slušače, kojima je za aktivno sudjelovanje potreban jedino uređaj s pristupom internetu (računalo, tablet ili pametni telefon). Na ovaj način i sudionicima edukacije s drugih lokacija možete pružiti osjećaj kao da su dio tima koji se nalazi u istoj prostoriji s vama, a istovremeno štedite na vremenu i troškovima putovanja.

Softver za upravljanje računalnim učionicama

Ovo iznimno učinkovito i cjenovno prihvatljivo rješenje za upravljanje računalnim (informatičkim učionicama), omogućuje nadzor rada korisnika (učenika, studenata) na računalima, komunikaciju profesora s pojedinim učenikom ili pojedinog učenika s ostatkom razreda, slanje poruka pojedinim učenicima, sastavljanje ispita i izvoz rezultata, kao i mnoge druge prednosti koje LanSchool čine optimalnim rješenjem za upravljanje računalnim učionicama.


Kako biste jednostavno na jednom mjestu pronašli sve informacije koje vam mogu zatrebati, pokrenuli smo Lumen – posebnu web stranicu posvećenu isključivo interaktivnoj edukaciji i eUčenju.


Posjetite lumen.hsm360.com za kompletnu ponudu, novosti i savjete vezane za suvremeno obrazovanje.