LanSchool – softver za upravljanje učionicama


Jednostavno, učinkovito i pouzdano softversko rješenje za upravljanje računalnim učionicama


Ovo iznimno učinkovito i cjenovno prihvatljivo rješenje za upravljanje računalnim (informatičkim učionicama), omogućuje nadzor rada korisnika (učenika, studenata) na računalima, komunikaciju profesora s pojedinim učenikom ili pojedinog učenika s ostatkom razreda, slanje poruka pojedinim učenicima, sastavljanje ispita i izvoz rezultata nakon završetka testiranja, dijeljenje različitih dokumenata s učenicima, blokiranje određenih stranica na koje učenicima nije dozvoljen pristup, kao i mnoge druge prednosti koje LanSchool čine optimalnim rješenjem za upravljanje računalnim učionicama.


Detaljnije o prednostima LanSchool rješenja


Lakše praćenje rada


Lako nadzirite korisnike pomoću prikaza minijatura, kako biste brzo vidjeli zaslon svakog učenika ili studenta bez obzira na udaljenosti i držali ih koncentriranima na zadatak. Koristite chat funkciju kako biste komunicirali s učenicima i pomogli im na projektima. Možete vidjeti cijelu učionicu s bilo kojeg uređaja i operativnog sustava, uključujući Chromebook, Windows, OSX, iOS i Android. Ostale mogućnosti poput snimanja ekrana, pregleda internetske povijesti i nadzor tipki pomažu u održavanju sigurne okoline za sve učenike.

Učinkovitija predavanja


Učinite predavanja još učinkovitijima emitiranjem profesorskog zaslona ostatku razreda. Odaberite zaslone polaznika kako biste podijelili njihov ekran s ostatkom. Jednostavno pretražujte internet zajedno, tako da učenici vide točno što se događa. Distribuirajte ankete ili kratke kvizove, a rezultate odmah možete podijeliti s njima. Koristite daljinsko upravljanje, za brzu pomoć.

Bolja komunikacija


Komunikacijske mogućnosti u LanSchoolu pomažu nastavnicima bolje komunicirati s priustnim učenicima. Moguće je koristiti audio chat, poslati tekstualnu poruku, razgovarati s jednim ili više polaznika, kako bi se brzo odgovorilo na postavljena pitanja.

Manje distrakcija


Značajka Blank Screens omogućuje usmjeravanje pažnje polaznika na prednji dio predavaonice privremenim gašenjem svih zaslona učenika. Držite ih usredotočenima na zadatak ograničavajući njihov pristup određenim web stranicama i aplikacijama ili ih usmjeravajući na točno određeni zadatak i aplikaciju.

Ušteda vremena


Maksimizirajte vrijeme predavanja, zahvaljujući brzim alatima i personaliziranim postavkama. Šaljite i skupljajte domaće zadaće elektronskim putem. Pokrećite aplikacije i web stranice bez čekanja. Automatizirajte učeničke prijave i s vlastitog mjesta palite ili gasite uređaje.

Brz i jednostavan pristup


LanSchool je postavljen tako da je olakšan pristup funkcijama koje najviše koristite. Lista gumbiju na vrhu konzole omogućava jednostavan pristup izborniku i mogućnostima, a lako ju je personalizirati. Izbornik s kraticama služi za brz pristup konzoli s koje možete dijeliti vlastiti ekran, gasiti ekrane i ograničiti pristup webu ili aplikacijama.

Lakša procjena napretka


Koristite moćne značajke LanSchoola kako biste procijenili napredak učenika. Dobijte brze odgovore s funkcijom glasanja ili iskoristite mogućnosti testiranja, uz zaključavanje uređaja prilikom testa. Izradite prilagođene testove i ocjenjujte u stvarnom vremenu. Moguće je napraviti izvoz ocjena i rezultata.

Jednostavnija administracija i procesi


Dostupan je izvještaj o korištenju tehnologije (web stranica i aplikacija). Moguće je dijeliti softvera preko mreže, kao i vidjeti sav dostupan softver i hardver na jednom mjestu. Učiteljska konzola ne plaća se dodatno.


Pogledajte još rješenja za eUčenje   Kontaktirajte nas