Google Workspace (G Suite)

Kao Google Workspace (prijašnji G Suite) korisnik, najprije smo se na vlastitom primjeru uvjerili u učinkovitost ovih jednostavnih i moćnih alata za komunikaciju i svakodnevnu suradnju. Ponukani vlastitim zadovoljstvom i iskustvom, odlučili smo istu uslugu pružati jednako kvalitetno i našim korisnicima. HSM informatika kao Google Cloud Partner nudi uslugu prodaje licenci, implementacije i migracije s postojećih e-mail sustava na Google Workspace, kao i edukaciju novih korisnika.

Provjerite prednosti Google Workspace Business i Google Workspace Enterprise softvera. Nije moguća kombinacija različitih paketa licenci unutar tvrtke, odnosno svi korisnički računi unutar tvrtke trebaju biti na istoj verziji. Iskazane cijene se odnose na godišnju pretplatu za jednog korisnika.

Kontaktirajte nas za cijenu Google Workspace Enterprise licence.

Google Workspace Business Starter
592,50 kn (s PDV-om)

Google Workspace Business Standard
1.185,00 kn (s PDV-om)

Google Workspace Business Plus
1.1772,50 kn (s PDV-om)

Radite s bilo kojeg uređaja i s bilo koje lokacije


Sada možete učinkovito raditi s mobitela, tableta ili računala. Bilo da svoj projekt započnete u uredu na računalu, spremite ga kao radnu verziju, kasnije ga izmijenite na tabletu, a prije sastanka unesete zadnje izmjene na mobitelu, vaš dokument će biti uvijek ažuran i spreman za sastanak.
g-suite-products-on-the-go
g-suite-products-tablet

Osigurajte potpunu kontrolu nad vašim podacima


Upravljajte mobilnim uređajima, e-mail adresama, sigurnosnim postavkama i ostalim važnim elementima vašeg poslovanja kroz Google Admin konzolu. Sada svi podaci vaše tvrtke mogu biti u potpunosti sigurni, centralizirani i zaštićeni.

Još produktivniji sastanci


Rezervirajte termin za sastanak kad svima odgovara, uvezite podsjetnik za sastanak direktno iz kalendara u vaš Gmail, jednim klikom se pridružite online sastanku kroz Hangouts i podijelite svoje slajdove kako biste ih pregledali zajedno sa svojim timom.
g-suite-products-meetings
g-suite-devices

Pravi timski rad


Kreirajte i uređujte dokumente i tablice u realnom vremenu sa svojim kolegama. Zahvaljujući automatskom spremanju izmjena, svi članovi tima uvijek imaju pristup zadnjoj verziji. Slanje svake nove izmjene u dokumentu mailom sada je prošlost.

Kao Google Workspace korisnik, na raspolaganju imate niz alata za učinkovitiju svakodnevnu komunikaciju i suradnju


Pogledajte Google Workspace alate


Kontaktirajte nas za Google Workspace

 kupovinu licenci
implementaciju
edukaciju korisnika
migraciju podataka s postojećih usluga/aplikacija na Google Workspace
tehničku podršku


Pošaljite upit za Google Workspace