Obrada fotografije

Vodeća svjetska rješenja za obradu fotografija


Bez obzira jeste li profesionalni fotograf ili ozbiljan entuzijast, post-procesiranje i organiziranje bitni su dijelovi bavljenja fotografijom. Kako se digitalna razlučivost poboljšava, a veličina datoteka povećava, postaju vrlo očite koristi koje donosi softver koji može brzo obraditi velike datoteke, u velikim serijama, a također sadrži i granularne alate za uređivanje, za popravljanje sitnih detalja.

Najbolji izbor za fotografski softver ovisit će o vašim željama. Mnogi ljudi vole koristiti jedan program za organiziranje, a drugi za uređivanje. Neki se programi često koriste u tandemu, kao što su Adobe Photoshop i Adobe Lightroom. Neki programi, kao što je Corel Paint ShopPro, mogu se koristiti sami, čak i ako korisnik nije profesionalac. Značajke koje treba tražiti prilikom odabira softvera za uređivanje fotografija uključuju alate za organizaciju i uvoz, mogućnost uređivanja serije i pojedinačnih fotografija, mogućnost prilagodbe tijeka rada i mogućnosti izdavanja i izlaza.

Osnovni element fotografije svakako je boja. Pantone skale definiraju svaku boju u RGB ili CMYK varijanti, kako bi u svakoj situaciji boja bila jednoznačna – bilo na različitim računalima ili na tiskanom materijalu. Neophodno je i da budete sigurni da svi uključeni u projekt vide istu stvar – zato u ponudi također imamo kalibratore monitora i kolorimetre.Adobe   Corel


Pogledajte cijelu kategoriju softvera za obradu fotografija


Kontaktirajte nas za detaljnije informacije