Projekcijska platna


Oživite svoje prezentacije


Neizostavan dio velike i kvalitetne slike uz projektor je projekcijska površina. U slučaju da imate dovoljno velik i potpuno ravan bijeli zid, isti može poslužiti svrsi. No, je li to dovoljno dobro? Za razliku od zida, projekcijska platna imaju jasno označene rubove, koji služe za zadržavanje fokusa na projiciranoj slici, savršeno su bijela, ravna i glatka, a po potrebi ih možete zarolati i osloboditi prostor za nešto drugo.


Izaberite platno po svojoj mjeri

Samostojeća platna


Ako trebate platno koje možete jednostavno koristiti na različitim lokacijama, preporučujemo neki od prijenosnih modela platna na tronošcu, ili tzv. FastFold varijantu platna.

Pogledajte cijelu ponudu

Zidna i stropna električna platna


Električna platna su najelegantnija i za korisnika najjednostavnija varijanta. Izvode se kao roll platna s ugrađenim elektromotorom, a upravljanje takvim platnima može biti pomoću zidnog prekidača, bežičnog daljinskog upravljača, ili preko sustava za automatizaciju, gdje se platno automatski spušta prilikom pokretanja projektora.

Pogledajte cijelu ponudu

Zidna i stropna mehanička platna


Zidna, odnosno stropna platna s mehaničkim upravljanjem najčešće srećemo u učionicama i uredima jer su najjednostavniji, ali i vrlo povoljan način za osiguravanje kvalitetne površine za projekciju. Ovisno o željenoj veličini projekcije, formatu slike projektora, te budžetu, odaberite između brojnih modela.

Pogledajte cijelu ponudu

Pogledajte cijelu ponudu platna