Sustavi za glasovanje

elektronicki-sustavi-za-glasovanje-header


Elektronički sustavi za glasovanje kvalitetno su i intuitivno rješenje za sve prezentacije, konferencije, sastanke, predavanja, kao i za dioničke i izborne skupštine. Zahvaljujući njima na vrlo jednostavan način možete organizirati učinkovito glasovanje, interaktivni kviz znanja, pripremiti nagradnu igru ili provjeriti prisutnost sudionika na događanju.


Kako sustav funkcionira? Jednostavno i intuitivno.

Jednostavno instalirajte neki od softverskih paketa TurningPoint ili Flow
Utaknite USB prijemnik u računalo
Pokrenite PowerPoint prezentaciju s unaprijed pripremljenim pitanjima
Sustav automatski pokreće glasovanje kad dođete na slajd s pitanjima
Sudionici jednostavnim klikom uz pomoć bežičnih predajnika, tzv clickera, odgovaraju na neki od ponuđenih odgovora: da/ne, višestruki odabir (a, b,…), numerički odgovor (1, 2,…)
Nakon isteka vremena pojavljuje se grafikon s rezultatima glasovanja
Istovremeno može glasovati veliki broj sudionika


turning-technologies-sustavi-za-glasovanje

IDEALNO ZA EDUKACIJU

Idealan sustav za brzu provjeru znanja i mjerenje prisutnosti na nastavi. Zbog jednostavnog načina upotrebe, mogu ga koristiti i škole i fakulteti, a primjenjiv je kako u malim učionicama tako i u velikim fakultetskim predavaonicama.


Svaki student ili učenik ima jedan uređaj koji je bežično povezan s računalom predavača te u svakom trenutku predavač može provesti blic provjeru znanja. Prilikom postavljanjem pitanja, na ekranu se pojavljuje slajd s pitanjem i ponuđenim odgovorima, te studenti i učenici imaju zadano vrijeme za odgovor klikom na gumb. Nakon isteka vremena, na ekranu se pojavljuje graf s postotkom točnih i netočnih odgovora. Predavač ima na uvid bazu odgovora, tako da sustav omogućuje i individualnu provjeru znanja, odnosno praćenje uspjeha tokom semestra. Ovakva metoda brzih provjera znanja, na jednostavan način omogućuje uvid u praćenje nastave i kvalitetu usvojenog gradiva.Sustav za glasovanje vam je potreban samo povremeno? Iskoristite mogućnost najma.


  Najam sustava za glasovanje