Video obrada


Pretvorite svoje vizije u djela koja oduzimaju dah


Digitalni alati postaju snažniji i lakši za korištenje svake godine, a to je osobito vidljivo kada se radi o softveru za uređivanje audiovideozapisa i animaciju. Uvijek nastaju novi formati, nove tehnike i nove mogućnosti koje profesionalni softver prati u stopu. To je dobra stvar i za entuzijaste, koji sad mogu proizvoditi gotovo profesionalne rezultate, zahvaljujući nizu uređaja koji mogu snimati i stvarati zapise visoke kvalitete.

Naravno, nije dovoljno samo snimiti dobre zapise – kvalitetna djela stvaraju se u post-produkciji. Svaka nova generacija softvera donosi sve naprednije značajke, istovremeno postajući puno pristupačnija za korisnike.

Primjerice, Adobe After Effects (sada dostupan i u sklopu softverskog paketa Adobe Creative Cloud) bio je među prvim softverskim rješenjima za profesionalce s opcijom praćenja pokreta, pomoću koje je moguće dodati objekt ili efekt na nešto što se kreće unutar nekog videozapisa. Adobe Premiere Pro već 25 godina služi filmskoj industriji za stvaranje djela koje smo svi gledali.

Softver koji odaberete ovisit će o budžetu, korištenoj opremi i razini profesionalnosti, ali izbor je širok i šarolik, a mi vam stojimo na raspolaganju u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica.Adobe   Corel   Maxon


Pogledajte cijelu kategoriju softvera za video obradu


Kontaktirajte nas za detaljnije informacije

    Kliknite „Prijava na HSM NEWS“ ako ste suglasni da Vaše osobne podatke obrađujemo kako bi Vam mogli slati HSM NEWS – naš e-mail newsletter s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja.
  • Znate li da obrađujemo Vaše osobne podatke?

    Prikupljamo i obrađujemo Vaše osobne podatke kako bi Vam mogli odgovoriti na upit. Ako želite putem e-maila primati HSM NEWS s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja, onda ćemo Vaše podatke obrađivati i u tu svrhu. Prilikom primitka svakog HSM NEWS e-maila možete promijeniti svoje postavke ili se odjaviti s naše mailing liste. Više o samoj obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u našim Pravilima za zaštitu privatnosti