Webinari i online sastanci

Komunikacija, suradnja i učenje na daljinu. U svakom trenutku i preko svih uređaja.


Adobe Connect omogućava komunikaciju i interakciju sa suradnicima, klijentima i partnerima, kao i učinkovitu edukaciju korisnika, bez obzira gdje se nalaze, bez prepreka i ograničenja. U sebi objedinjava komunikaciju u realnom vremenu (uživo) i na zahtjev (on-demand) što ga čini optimalnim rješenjem i za najzahtjevnije organizacije.

Univerzalno je primijenjv u različitim poslovnim i obrazovnim procesima, od suradnje i edukacije u malim skupinama do webinara koji angažiraju veliki broj sudionika. Pristup Connectu omogućen je:

  • na svim desktop platformama (Windows, Mac, Linux) kroz web preglednik
  • na svim mobilnim platformama (Android, iOS, Blackberry PlayBook) kroz klijentsku aplikaciju Adobe Connect Mobile

Connect se može instalirati na vlastitom serveru ili unajmiti kao usluga u oblaku koju pruža Adobe.Novosti u verziji 11


Jednostavno i fleksibilno sučelje.  Od sada lakše upravljajte rasporedom sučelja, dok će automatsko učitavanje videa, sada još veće kvalitete, sudionicima pružiti odlično multimedijsko iskustvo. 

Upravljanje snimkama. Snimke webinara sada možete editirati izravno u pretraživaču te izrezati dijelove u kojima se nalaze zaštićene osobne informacije, poput popisa sudionika ili chata. Osim toga, Connect 11 omogućuje da vaše snimke zadrže interaktivnost – osobe koje gledaju snimku moći će otvarati linkove, preuzimati sadržaje i odgovarati na pitanja, baš kao da sudjeluju u live prijenosu. 

Kompletna usluga. Sve potrebno za održavanje eventa u Adobe Connectu odradite pomoću aplikacije – šaljite pozivnice, podsjetnike, pratite leadove, pripremajte izviješća kompatibilna s vašim CRM-om i na taj način lakše ostvarite konverzije.Ključne prednosti Adobe Connecta prema područjima primjene u tri licenčna modula

Adobe Connect Meetings

Adobe Connect Webinars

Adobe Connect Learning

Idealan za organizaciju sastanaka, prezentacija, treninga, timski i projektni rad, podršku partnerima i klijentima te ostale vrste komunikacije uživo.
Idealan za organizaciju webinara za veliki broj sudionika, edukaciju prodajnog kanala i promociju proizvoda i usluga. Uključuje moćan alat za analizu aktivnosti i ponašanja sudionika.
Cjelokupno digitalno rješenje za edukatore koje uključuje predavanja u virtualnoj učionici i samouslužne tečajeve dostupne na zahtjev. Uključuje moćni alat za analizu rezultata na testovima i napretka kroz lekcije.

Trebate više informacija o Adobe Connect softveru?
Kontaktirajte nas

    Kliknite „Prijava na HSM NEWS“ ako ste suglasni da Vaše osobne podatke obrađujemo kako bi Vam mogli slati HSM NEWS – naš e-mail newsletter s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja.
  • Znate li da obrađujemo Vaše osobne podatke?

    Prikupljamo i obrađujemo Vaše osobne podatke kako bi Vam mogli odgovoriti na upit. Ako želite putem e-maila primati HSM NEWS s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja, onda ćemo Vaše podatke obrađivati i u tu svrhu. Prilikom primitka svakog HSM NEWS e-maila možete promijeniti svoje postavke ili se odjaviti s naše mailing liste. Više o samoj obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u našim Pravilima za zaštitu privatnosti