Webinari i online sastanci

Komunikacija, suradnja i učenje na daljinu. U svakom trenutku i preko svih uređaja.


Adobe Connect omogućava komunikaciju i interakciju sa suradnicima, klijentima i partnerima, kao i učinkovitu edukaciju korisnika, bez obzira gdje se nalaze, bez prepreka i ograničenja. U sebi objedinjava komunikaciju u realnom vremenu (uživo) i na zahtjev (on-demand) što ga čini optimalnim rješenjem i za najzahtjevnije organizacije.

Univerzalno je primijenjv u različitim poslovnim i obrazovnim procesima, od suradnje i edukacije u malim skupinama do webinara koji angažiraju veliki broj sudionika. Pristup Connectu omogućen je:

  • na svim desktop platformama (Windows, Mac, Linux) kroz web preglednik
  • na svim mobilnim platformama (Android, iOS, Blackberry PlayBook) kroz klijentsku aplikaciju Adobe Connect Mobile

Connect se može instalirati na vlastitom serveru ili unajmiti kao usluga u oblaku koju pruža Adobe.Novosti u verziji 10


Novi HTML klijent za sudionike. Korisnici ne moraju ništa preuzeti ili instalirati, a Adobe Connect može se koristiti iz suvremenih web preglednika (Chrome, Firefox, Edge i Safari), a sad je još dostupniji uz podršku za čitače teksta s ekrana.

Novo korisničko sučelje. Sučelje je redizajnirano modernim elementima, nevjerojatno je brzo i jednostavno za korištenje, te omogućava sudionicima interakciju putem chata, anketa, opcija statusa i još mnogo toga.

Novi način korištenja audio tehnologije. Novi HTML klijent podržava korištenje mikrofona za sudionike, a pojednostavljen je i način korištenja za VoIP tehnologiju i telefone.

Još bolji video. Videozapisi mogu se reproducirati u visokoj razlučivosti od 720p. Video se dinamički skalira, kako bi se osigurala dobra propusnost mreže.Ključne prednosti Adobe Connecta prema područjima primjene u tri licenčna modula

Adobe Connect Meetings

Adobe Connect Webinars

Adobe Connect Learning

Idealan za organizaciju sastanaka, prezentacija, treninga, timski i projektni rad, podršku partnerima i klijentima te ostale vrste komunikacije uživo.
Idealan za organizaciju webinara za veliki broj sudionika, edukaciju prodajnog kanala i promociju proizvoda i usluga. Uključuje moćan alat za analizu aktivnosti i ponašanja sudionika.
Cjelokupno digitalno rješenje za edukatore koje uključuje predavanja u virtualnoj učionici i samouslužne tečajeve dostupne na zahtjev. Uključuje moćni alat za analizu rezultata na testovima i napretka kroz lekcije.

Trebate više informacija o Adobe Connect softveru?
Kontaktirajte nas

    Kliknite „Prijava na HSM NEWS“ ako ste suglasni da Vaše osobne podatke obrađujemo kako bi Vam mogli slati HSM NEWS – naš e-mail newsletter s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja.
  • Znate li da obrađujemo Vaše osobne podatke?

    Prikupljamo i obrađujemo Vaše osobne podatke kako bi Vam mogli odgovoriti na upit. Ako želite putem e-maila primati HSM NEWS s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja, onda ćemo Vaše podatke obrađivati i u tu svrhu. Prilikom primitka svakog HSM NEWS e-maila možete promijeniti svoje postavke ili se odjaviti s naše mailing liste. Više o samoj obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u našim Pravilima za zaštitu privatnosti