Instalacija opreme


Stvaramo vrhunski prezentacijski doživljaj


Izabrati odgovarajuću prezentacijsku opremu iz naše bogate ponude jednostavan je zadatak za stručnjake s iskustvom, a mi to svakako jesmo. No, to nije dovoljno. Odabir opreme samo je jedna, premda važna karika u procesu stvaranja vrhunskoga prezentacijskog doživljaja u prostoru kojemu ste namijenili audiovizualnu funkciju. Osim odabira opreme, postoje i brojni drugi poslovi koji osiguravaju da konačni proizvod – audiovizualni sustav uspješno i diskretno integriran u okolinu – bude instaliran na vaše zadovoljstvo.


Četiri koraka do suvremenog AV sustava


1. Projektiranje. To je prvi korak u ostvarenju suvremenog prezentacijskog sustava. Naši stručnjaci izići će na teren, te na temelju vaših prijedloga i sugestija predložit će tehničko rješenje koje uključuje:

  • prijedlog nekoliko videoprojekcijskih uređaja u skladu s vašim potrebama (projekcijska sala, konferencijska dvorana, dvorana za sastanke, učionica, kućno kino, digitalna filmska dvorana itd.)
  • prijedlog razmještaja audio komponenata kako bi se ostvarila optimalna ozvučenost s obzirom na zadane audio-parametre (stereo ili surround)
  • trasiranje kabela i prijedlog odgovarajuće opreme za distribuciju signala
  • dodatne opcije: audiovizualne skretnice kojima se nudi mogućnost sljednoga prikaza slike putem jednog projektora iz više različitih izvora kompjutorski kontrolirane matrice, koja omogućuju prikazivanje različitih video i kompjuterskih izvora na više projekotora ili plazma/LCD displeja, ali i prikazivanje istoga sadržaja “razlomljenog” na više istovremenih projekcija kontrolne uređaje za automatizaciju i pojednostavljenje rukovanja audio/video sustavom s mogućnošću udaljene kontrola putem računalne mreže instalacija specifičnih uređaja u edukacijskim dvoranama (interaktivne ploče, sustavi za elektronsko glasovanje, interaktivni paneli i slično)

2. Odabir opreme. Stručnjaci HSM informatike omogućit će vam detaljan uvid u karakteristike pojedinih uređaja, njihovu primjenjivost za konkretne zadaće, te odnos cijene i performansi. U skladu s raspoloživim projektnim proračunom, osigurat ćemo vam najviše, najbolje i najkvalitetnije!


3. Instalacija sustava. To je dio koji zahtijeva znanje, pozornost i iskustvo, budući da je riječ o osjetljivim uređajima te nekvalitetna instalacija može dovesti u pitanje ukupan projekcijski doživljaj. Naši tehničari nude uslugu instalacije po načelu “ključ u ruke”, dakle, kupac ne mora brinuti za koordinaciju poslova do konačne uporabe sustava.


4. Ugovorno održavanje sustava. Ono vam osigurava dugotrajnu besprijekornu uporabu opreme te otklanja opasnost od neugodnosti prouzročenih kvarom ili neispravnim funkcioniranjem pojedinih dijelova prezentacijske infrastrukture.Kontaktirajte nas za detalje