infocus_novosti

Novosti u InFocus ponudi

InFocus je nedavno predstavio dvije nove linije proizvoda koje sada možete naći i u našoj ponudi!


Kao novost u širokoj ponudi projektora, predstavljena je serija InFocus INL140, stvorena ponajviše za učionice i slične nešto manje prostore. Uz kombinaciju ultra-širokokutne projekcije s visokom svjetlinom i i laserskim prikazom koji nikad ne blijedi, serija INL140 također nudi omjer kontrasta od čak 22000:1 za tamnije crne i svijetlije bijele, zahvaljujući novoj Quantum Color Laser tehnologiji. 

Serija INL140 sastoji se od tri modela: INL148DUST s rezolucijom od 1080p, 4000 lumena i omjerom bacanja od 0,25; INL146UST s WXGA rezolucijom, 4000 lumena i omjerom bacanja od 0,27; i INL144UST s XGA rezolucijom, 3600 lumena i omjerom bacanja od 0,33.

Ovi InFocus modeli projektora sadrže Quantum Color Laser tehnologiju, što znači da više ne morate brinuti oko skupih zamjena lampi. Zahvaljujući laseru kao izvoru svjetla koje donosi 30000 sati korištenja, novi InFocus projektori su jedini koje ćete trebati u bilo kojem edukacijskom ili poslovnom okruženju. Laserska tehnologija također čini paljenje i gašenje projektora bržim i jednostavnijim, jer je eliminirana potreba za zagrijavanjem ili hlađenjem projektora.


Drugo novo rješenje je InFocus SimpleShare – rješenje za bežične prezentacije. Radi se o najlakšem, najizravnijem načinu za dijeljenje videozapisa, prezentacija dokumenata, podataka i još mnogo toga – bez instaliranja softvera i upravljanja mrežom. Prava zamjena za šumu kablova, SimpleShare nudi mogućnost jednostavnih i brzih bežičnih prezentacija pomoću jednog pritiska gmba. Osiguravajući izvrsne performanse po povoljnim cijenama, SimpleShare je savršeno rješenje za bežično povezivanje u konferencijskim dvoranama ili učionicama.

InFocus SimpleShare dostupan je u dvije varijante – kao jednostavno rješenje s jednim prijamnikom i jednim odašiljačem ili kao potpuno rješenje za konferencijske dvorane, s tri odašiljača i stanicom za punjenje, koje podržava do 254 prezentera.


U slučaju bilo kakvih pitanja vezanih za nove proizvode, kontaktirajte nas:

Pošaljite upit