Predstavljen Casio EcoLite XJ-V1 projektor

Predstavljen Casio EcoLite XJ-V1 projektor

Na InfoCommu 2015 Casio je predstavio EcoLite XJ-V1, novi model projektora koji u radu ne koristi standardnu žarulju. Zahvaljujući pouzdanosti, tehničkim karakteristikama i cjenovnoj pristupačnosti, ovo je idealan model za poslovne i edukacijske korisnike.

xj-v1Projektori iz Casio ponude koji ne koriste standardnu žarulju, uključujući novi EcoLite XJ-V1, u radu koriste posebnu hibridnu tehnologiju lasera i LED osvjetljenja. Time je vijek trajanja izvora svjetla produljen na čak 20.000 sati, i ne manje važno, projektor svijetli kroz cijeli radni vijek istom jačinom. EcoLite XJ-V1 se odlikuje XGA (1024 X 768) rezolucijom, jačinom svjetla od 2700 lumena te DLP, Laser & LED tehnologijom.

Prilikom predstavljanja novog modela, Joe Gillio, direktor za strateško planiranje i marketing iz Casio sektora za poslovne projektore izjavio je: “Izuzetno smo uzbuđeni što predstavljanjem novog modela EcoLite XJ-V1 na Infocommu 2015, imamo priliku proslaviti šest godina naših modela bez standardne žarulje. Kao jednom od pionira u svijetu digitalnih projektora, važno nam je poslovnim i edukacijskim korisnicima osigurati rješenje koje će im uistinu donijeti mnoge koristi, uključujući niže troškove nabave i održavanja, a koje će i dalje biti ekološki prihvatljivo”.