Interaktivne ploče


Zaboravite spužvu i kredu – interaktivne ploče najbolji su alat za bolju komunikaciju i zanimljivije sadržaje


Interaktivne ploče idealno su rješenje za sve koji žele povećati kvalitetu predavanja ili sastanka te potaknuti i motivirati učenike, studente i suradnike kako bi lakše postigli željene rezultate. Omogućuju vam da obrađujete, spremite, pošaljite e-mailom ili isprintate sve sadržaje koje unesete na ploču. Dimenzije i mogućnosti korištenja interaktivnih ploča su brojne. Od ploča na kojima radite s preciznom elektroničkom olovkom, onih na kojima sadržajima upravljate jednostavnim dodirom prsta ili pak modela koji omogućuju oboje, do praktičnih prijenosnih ploča. Zahvaljujući naprednim funkcionalnostima, interaktivne ploče možete koristiti kako za klasično pisanje i crtanje, tako i za sadržaje koji zahtijevaju veliku preciznost poteza u primjerice CAD programima ili programima za ilustriranje.Prednosti interaktivnih ploča 


Fleksibilnost. Interaktivne ploče omogućavaju dijeljenje raznih vrsta sadržaja – uključujući fotografije, ilustracije, karte, grafove, igre i videozapise. Takvi alati istovremeno obogaćuju iskustvo učenja i pomažu proširiti vrste sadržaja koje se mogu koristiti u učenju. Zahvaljujući raznim načinima prezentiranja informacija, interaktivne ploče čine učenje dinamičnijim.

Poboljšana iskustva predavanja i učenja. Interaktivne ploče predavačima donose nove načine predavanja, a učenicima, studentima i suradnicima nove načine učenja. Interaktivni alati prikladni su za razne vrste učenja. Primjerice, oni koji najbolje uče vizualnim putem lakše će vidjeti elemente na interaktivnoj ploči, a onima koji uče taktilno dobro će doći ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir.

Interakcija i dijeljenje. Ovakve ploče pružaju učenicima i studentima priliku da sudjeluju u procesu predavanja, a interaktivnost omogućava platformu za demonstraciju naučenog kroz dodir, crtanje i pisanje. Ovisno o modelu ploče, svaki sudionik može sudjelovati u predavanju pomoću svog pametnog telefona, tableta ili računala. Dodatno, interaktivne ploče omogućavaju jednostavne provjere znanja, uz brze rezultate – na taj način postaje lako odrediti na kojim područjima treba još poraditi.


Odaberite model iz ponude vodećih brendova interaktivnih ploča

Turning Technologies   Smart

Pogledajte cijelu ponudu interaktivnih ploča


Kontaktirajte nas za detaljnije informacije


    Kliknite „Prijava na HSM NEWS“ ako ste suglasni da Vaše osobne podatke obrađujemo kako bi Vam mogli slati HSM NEWS – naš e-mail newsletter s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja.
  • Znate li da obrađujemo Vaše osobne podatke?

    Prikupljamo i obrađujemo Vaše osobne podatke kako bi Vam mogli odgovoriti na upit. Ako želite putem e-maila primati HSM NEWS s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja, onda ćemo Vaše podatke obrađivati i u tu svrhu. Prilikom primitka svakog HSM NEWS e-maila možete promijeniti svoje postavke ili se odjaviti s naše mailing liste. Više o samoj obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u našim Pravilima za zaštitu privatnosti