corel2020_web

Uskoro dostupan novi CorelDRAW Graphics Suite 2020

Od 12.3. dostupan jeCorelDRAW Graphics Suite 2020, nova verzija poznatog softvera za profesionalni grafički dizajn, ilustracije, prijelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn.


S osvježenim izgledom, novim alatima i velikim nadogradnjama postojećih alata, CorelDRAW Graphics Suite 2020 diže dizajnersko iskustvo na viši nivo. Bilo da kreirate ilustracije ili prijelome, obrađujete fotografije ili dizajnirate web stranice, CorelDRAW Graphics Suite 2020 omogućuje vam da dizajnirate onako kako vama najviše odgovara.


Od novosti u verziji 2020, ističemo neke od najvećih:

 • Novi alati za suradnju.  Novi alati omogujuću povezivanje s klijentima i kolegama kao nikada dosad. Sad je moguće podijeliti dizajne i koncepte u oblaku, te pozvati druge da ih pogledaju i komentiraju – za još bolju učinkovitost i jednostavniji svakodnevni rad.
 • Podrška za varijabilne fontove. Uživajte u neviđenoj fleksibilnosti fontova, zahvaljujući podršci varijabilnih fontova. Sad možete eksperimentirati sa svojstvima fontova, kao što su širina i nagib, kako biste precizno prilagodili izgled teksta unutar svog dizajna.
 • Poboljšanja uz pomoć umjetne inteligencije. Poboljšajte veličinu i kvalitetu svojih fotografija impresivnim novim AI značajkama za uklanjanje artefakata. Povećajte fotografije bez gubitka detalja i eliminirajte zamućenja iz visoko komprimiranih JPEG formata.
 • Efekti za bitmape i vektore baziranje na umjetnoj inteligenciji. Eksperimentirajte s novim Art Style efektima koji koriste umjetnu inteligenciju za repliciranje tehnika popularnih umjetničkih pokreta. Primijenite ove efekte na vektorske i bitmap objekte.

Više o novostima, poboljšanjima i sistemskim zahtjevima možete pročitati ovdje.CorelDRAW Graphics Suite 2020 uključuje:

 • CorelDRAW 2020, za vektorske ilustracije i prijelom.
 • Corel PHOTO-PAINT 2020, za uređivanje fotografija.
 • Corel Font Manager 2020, za istraživanje i upravljanje fontovima.
 • PowerTRACE, za tracing bitmapa u vektore.
 • CorelDRAW.app, za online grafički dizajn u web pregledniku.
 • CAPTURE, za snimanje ekrana.
 • AfterShot 3 HDR, za uređivanje fotografija u RAW formatu.


Trajne elektroničke licence, kao i godišnja pretplata na CorelDRAW Graphics Suite 2020 dostupni su u prodaji od 12.3.


Podsjećamo da od prosinca 2019. više nije moguće nadograditi postojeću verziju CorelDRAW Graphics Suitea na najnoviju.

Zbog toga, uz trajne licence preporučamo i godišnje održavanje. U sklopu održavanja, osiguran je prijelaz s postojeće na iduću verziju CorelDRAW Suitea kad ona postane dostupna, što znači da korisnik ne mora kupovati novu trajnu licencu kada izađe nova verzija. Održavanje nije moguće kupiti naknadno, nego samo uz trajnu licencu.


Kontaktirajte nas za više informacija