working-learning-workshop

Održan BizDev Meetup

Razvoj poslovanja je ključan za uspjeh u digitalnoj ekonomiji, zbog čega su HSM informatika, Salesforce i Netokracija organizirali prvi meetup pod nazivom “Na prekretnici”.

Događaj je bio namijenjen profesionalcima u području business developmenta, marketinga i prodaje, na koji su došli predstavnici vodećih hrvatskih tehnoloških tvrtki kao što su Microblink i Inchoo.

Nakon uvodnih obraćanja Ivana Brezaka Brkana iz Netokracije i Jakova Urbanke iz HSM informatike, ključne prednosti Salesforce rješenja za korisnike, kao i primjere dobre prakse prisutnima je predstavio Istvan Viz, Senior Account Executive CEE tvrtke Salesforce. Na kraju prvog dijela događanja, okupljeni su imali prilike čuti uspješnu korisničku priču tvrtke Devtech, u kojoj je Marija Buljugić prezentirala kako im Salesforce pomaže u učinkovitijem upravljanju klijentima na globalnoj razini.

Drugi, praktični dio meetupa započeo je demonstracijom prednosti Salesforce rješenja koju je održao Dejan Rogan, voditelj edukacije iz HSM informatike, a završio je s tri radionice (Customer centric discovery, Marketing and sales campaigns in Salesforce, How Salesforce uses Salesforce in Sales Development). Na radionicama su sudionici imali priliku u neformalnom okruženju razmijeniti iskustva i izazove s kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju, kao i saznati kako uz Salesforce mogu unaprijediti poslovne procese, posebice one povezane s prodajom, marketingom i razvojem poslovanja, koji će rezultirati poboljšanjem prodajnih rezultata.


9 najčešćih pitanja koja su se mogla čuti o Salesforceu na BizDev Meetupu

Vidimo se na idućem meetupu!

Fotografije by Luka Travaš


Pogledajte više fotografija s meetupa


Saznajte više o Salesforce platformi