cisex_banner

Kako smo optimizirali poslovanje uz EU fondove

U članku Večernjeg lista pročitajte o našem projektu pod nazivom “Uvođenje naprednih e-poslovnih rješenja s ciljem povećanja konkurentnosti tvrtke”, koji provodimo u sklopu Europskog fonda za regionalni razvoj.


Ciljevi projekta bili su sljedeći: optimizirati i automatizirati poslovne ​procese, ubrzati svakodnevno poslovanje i poboljšati kvalitetu komunikacije s klijentima i partnerima, te u konačnici povećati razvoj, rast i konkurentnost tvrtke na domaćem i inozemnom tržištu​.


​Kako bismo postigli željene ciljeve, optimizirali smo poslovanje uvođenjem novog CRM sustava koji je postao središnja točka povezivanja svih poslovnih procesa i sustava tvrtke. Implementirano Salesforce CRM rješenje omogućilo nam je  kvalitetnije planiranje, provođenje i praćenje svih marketinških, prodajnih i postprodajnih aktivnosti, izgradnju kvalitetnijih dugoročnih odnosa s klijentima te u konačnici poboljšanje rezultata poslovanja.


Detaljnije o svim poboljšanjima koje nam je provedba projekta donijela i još uvijek donosi, pročitajte u članku na web stranici Večernjeg lista:


Kako je novac Europske unije pomogao IT tvrtkama