CRM konzalting

Uz Salesforce učinkovito upravljajte odnosima s klijentima. Unaprijedite prodaju, marketing, podršku i suradnju.

Uspješno upravljajte svim poslovnim procesima

Povežite se s partnerima i klijentima na novi način. Uspješno upravljajte svim poslovnim procesima i uspostavite kvalitetniji dugoročni odnos sa svojim korisnicima. Radite brže i jednostavnije u bilo kojem trenutku, s bilo kojeg uređaja i bilo koje lokacije te u konačnici ostvarite kvalitetnije prodajne rezultate i osigurajte učinkovitu podršku svojim korisnicima. Iskoristite Salesforce, vodeću platformu za upravljanje odnosima s klijentima.

Kako vam kao Salesforce partner možemo pomoći?

Kao tvrtka s dugogodišnjim regionalnim iskustvom, kao Salesforce korisnik i Salesforce Consulting Partner, pružamo vam usluge konzaltinga, prodaje, implementacije i podrške za Salesforce rješenja.

Svaka tvrtka ima svoje vlastite potrebe i izazove, zato ćemo zajedno pronaći najbolje rješenje za unaprjeđenje vaših poslovnih procesa. Prilagodit ćemo Salesforce vašim potrebama kako biste u potpunosti optimizirali svoje poslovanje, te vas educirati o tome kako najučinkovitije koristiti implementirano rješenje. Više o tome kako vam možemo pomoći da uz Salesforce unaprijedite svoje poslovanje na salesforce.hsm360.com